Oplev området

Området

Løgstør Camping ligger midt i Løgstør by, men med naturen som nabo. Derfor får du som turist en god blanding af naturoplevelser og spændende arrangementer i byen.

Oplevelser

 • Limfjordsmuseet
  Besøg muséet, deres snapseri eller tag på en af deres guidede sejlture på kanalen eller måske en guidet bustur i deres Bedford bus.
 • Lanternen
  Lanternen er Løgstørs hjemmebane for sport, kultur og sundhed. Her er der forskellige arrangementer hele året, café, biograf, fitnesscenter, tennisbaner, padel tennis, møde- og konferencelokaler samt meget mere.
 • Aggersborg
  Aggersborg er Danmarks største vikingeborg og blev bygget omkring år 980 e.Kr. sandsynligvis på befaling af Harald Blåtand. Borgen blev sløjfet i middelalderen, men i dag er borgens placering og ringvoldens dimensioner fremhævet i landskabet.
 • Livø
  Livø er en naturperle, hvor de fleste danske naturtyper er repræsenteret. Tag færgen fra Rønbjerg Havn og tag færgen over til den skønne lille ø, som man sagtens kan gå rundt på én dag og nyde en dejlig frokost.
 • Vitskøl Kloster
  Vitskøl Kloster blev grundlagt i 1158 og er et af Europas ældste, bevarede klosteranlæg. Her kan I se de fredede ruiner efter klosterkirken eller besøge den berømte urtehave i sommerhalvåret.

Arrangementer

Byens kalender er især om sommeren fyldt med spændende arrangementer som Muslingefestival, Truckshow, Open Air, Kanal Jazz, Maritim Festival, koncerter og meget mere. Se byens kalender her: https://muslingebyen.dk/kalender/.

Løgstør Camping Logo

Løgstør Camping er en hyggelig campingplads med skøn natur omkring sig, og gode muligheder for at opleve muslingebyen Løgstør som har meget at tilbyde

Del af

Kontakt

Åbningstider

I stedet for fast åbningstid i receptionen, har vi valgt at bruge tiden på pladsen og bestræber os på at være på pladsen i de tidsrum hvor der er mest brug for os.

Hvis du vil være sikker på vi er på pladsen på et bestemt tidspunkt så giv et kald på telefon 71 74 11 19, så vi kan aftale nærmere. Bom: 07:00 – 23:00