GDPR

Kære gæst

Som følge af EU’s nye persondataforordning, der trådte i kraft d. 25. maj 2018, er vi forpligtiget til at oplyse vores gæster om, hvordan vi behandler, bruger, opbevarer og sletter persondata.

1. Vi er den dataansvarlige

Myrhøj Camping Aps er dataansvarlig for behandlingen af personlige oplysninger. (også for Løgstør Camping) Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Myrhøj Camping Aps
Løgstørvej 69
9670

www.myrhojcamping.dk
www.logstorcamping.dk

Cvr. 38366734
Tlf. 53547234

2. Kontaktoplysninger på den dataansvarlige

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores dataansvarlige.

Du kan kontakte vores dataansvarlige på følgende måde

På tlf. 53547234

Ved brev: brev til adressen ovenfor.

3. Formål med behandling af dine personoplysninger

Når du reserverer et ophold hos Myrhøj Camping Aps eller Løgstør Camping, giver du følgende oplysninger

 

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

 

Vi bruger dit navn i vores system til at kunne reservere et værelse til dig. Når du ankommer til hotellet, vil vi kunne anvise den ønskede hytte/standplads til dig ved fremsigelse af dit navn.

 

Vi registrerer dit tlf. nr. og din e-mailadresse, så vi kan kommunikere med dig omkring din reservation. Vi bruger også din adresse og e-mail, hvis vi får brug for at skulle fremsende en regning til dig, eller hvis vi sender nyhedsbreve ud.

4. Opbevaring / sletning af dine personoplysninger

Dine personoplysninger opbevares i vores online bookingsystem Camping Care. Vi sletter ikke dine oplysninger i vores system, da de bruges ved fremtidige reservationer. Skulle du ønske at blive slettet i vores kartotek, er du meget velkommen til at tage kontakt til vores dataansvarlige, og dine oplysninger vil efterfølgende blive slettet fra vores kartotek.

Løgstør Camping Logo

Løgstør Camping er en hyggelig campingplads med skøn natur omkring sig, og gode muligheder for at opleve muslingebyen Løgstør som har meget at tilbyde

Del af

Kontakt

Åbningstider

I stedet for fast åbningstid i receptionen, har vi valgt at bruge tiden på pladsen og bestræber os på at være på pladsen i de tidsrum hvor der er mest brug for os.

Hvis du vil være sikker på vi er på pladsen på et bestemt tidspunkt så giv et kald på telefon 71 74 11 19, så vi kan aftale nærmere. Bom: 07:00 – 23:00