Faciliteter

Løgstør Camping har de faciliteter du skal bruge for at få en afslappende ferie

Legeplads

Legeplads

Hos os får du en nyrenoveret legeplads med bl.a. gummibelægning, klatretårn, sandkasse og hoppepude.

Vi har to petanquebaner til fri afbenyttelse for vore gæster. Har du ikke selv udstyr med, så kan du låne i reolen i vores fællesstue.

Fælleskøkken

Fælleskøkkener

Du finder fælles køkkener både ude og inde, de indendørs med gaskomfurer, el-ovne samt køl/frys.

Stort badeværelse med toilet og bad

Bad og toilet

Vores store servicebygning ligger midt på pladsen. Her finder du store baderum med toiletter

Et af baderummene er indrettet til familien, her får du udover de almindelige faciliteter også en lav bruser, et lille toilet og en lav håndvask. Her finder du også et babybadekar og et puslebord. Bad er gratis.

I den store servicebygning finder du også et lille separat rum med kummeudslag. Tømning til autocampere findes på flisepladsen vest for servicebygningen.

Indgang til vaskerum og badeværelser

Vask og tørre

Vaskemaskine og tørretumbler finder du i gangen ind til baderummene, her kan du let betale for din vask via MobilePay.

Wifi på campingpladsen

Wifi

Der er gratis Wifi på pladsen, så du kan tjekke din mail eller Facebook

Opholdsstue på Løgstør Camping

Fællesstue

I vores fællesstue er der god plads ved spisebordet, hvis pladsen i forteltet bliver for trang.

Her er et hyggeligt sofahjørne, og du er meget velkommen til at låne en bog med. Herinde finder du også brochurer fra lokalområdet samt den lille lokale avis Vesthimmerlands Folkeblad

Området

På Løgstør Camping bor du midt i skoven lige på kanten af fjorden. Går du den smukke rute gennem Christiansminde skoven, så er du på få minutter nede på havnen, hvor det hele sker.

 

På havnen kan du nyde udsigten over Limfjorden og en frokost, for derefter at gå turen tilbage til campingpladsen igennem byen, se de fine gavlmalerier, besøge de smukke gamle gader og butikkerne i hovedgaden. 

Løgstør Camping Logo

Løgstør Camping er en hyggelig campingplads med skøn natur omkring sig, og gode muligheder for at opleve muslingebyen Løgstør som har meget at tilbyde

Del af

Kontakt

Åbningstider

I stedet for fast åbningstid i receptionen, har vi valgt at bruge tiden på pladsen og bestræber os på at være på pladsen i de tidsrum hvor der er mest brug for os.

Hvis du vil være sikker på vi er på pladsen på et bestemt tidspunkt så giv et kald på telefon 71 74 11 19, så vi kan aftale nærmere. Bom: 07:00 – 23:00